Ortodòncia

L’ortodòncia no és només posar les dents rectes i al seu lloc, l’ortodòncia és l’especialitat que permet corregir problemes de mal oclusió, mal posicions òssies a més de apinyament o espais interdentals.

Pots triar entre brackets convencionals metàl·lics, estètics, o ortodòncia invisible, en Galvez Dental et donem la solució que millor s’ajusti a la teva necessitat.

Brackets convecionals: Són els de sempre poden ser estètics o metàl·lics, es col·loquen en les dues arcades de molar a molar. Els arcs són els que van donant la forma definitiva. Els brackets van lligats als arcs mitjançant gometes o lligadures.

Brackets autolligables. En Gálvez Dental utilitzem el Sistema Damon. El Sistema Damon empra una menor força de lligat, reduint la fricció al mínim. D’aquesta manera es faciliten les modalitats de tractament més eficients. En conseqüència podrà proporcionar un tractament ràpid i còmode amb menys cites.

Ortodòncia Invisible. Consisteix en una sèrie de fèrules transparents que es diuen aligners, s’han d’anar canviant periòdicament quan t’ho indiqui el teu ortodoncista i són pràcticament invisibles.

Proporcionen una major comoditat que el bracket i faciliten la higiene, ja que a l’ésser extraïbles et cepillaras sense dificultat.

Demana cita

    Necessites ajuda?