MONTSE GÁLVEZGERÈNCIA

Dra. VANESSA PÉREZODONTOPEDIATRA

Col·legiat núm. 7055

Dra. LEDDYESTÈTICA I PROTESIS

Col·legiat núm. 5283

Dra. GINA LLORETPERIODÒNCIA I IMPLANTOLOGIA

Col·legiat núm. 7184

Dr. XAVI MAZOPROTESIS

Col·legiat núm. 7180

Dra. DANIELA MURZIORTODÒNCIA

Col·legiat núm. 7687

Dr. PATRICIO DONOSOIMPLANTOLOGIA

Col·legiat núm. 4694

Dra. INÉS SALLOENDODÒNCIA I
ODONTOLOGIA AVANÇADA

Col·legiat núm. 7608

Dra. ANAHIGIENISTA

JÚLIAAUXILIAR DENTAL

MARI CARMENATENCIÓ AL PACIENT

DESIREE LÓPEZATENCIÓ AL PACIENT

Gálvez Dental, la seva clínica dental a Castellar del Vallès de confiança.

La nostra clínica dental a Castellar del Vallès, Gálvez Dental, és la solució que buscava. Som una clínica dental amb tots els especialistes i cobrim tots els tractaments al centre.

El nostre compromís és combinar l’excel·lència dental amb la calidesa humana, la simpatia, el bon tracte al pacient i la recerca contínua de les millors solucions per als nostres pacients, oferint sempre un resultat que li faci somriure.
Quan visiti Gálvez Dental, trobarà un ambient molt agradable, amb l’última tecnologia en tractaments dentals i instal·lacions amb acabats de màxima qualitat.

A la nostra clínica dental a Castellar del Vallès, la Directora Montse Gálvez i el seu equip són especialistes amb bona reputació en el món de l’odontologia, una rigorosa formació acadèmica i molts anys d’experiència en implants dentals, ortodòncia, periodòncia, endodòncia, estètica dental, etc.
Visiteu-nos i ho comprovarà!

Què ofereix la nostra clínica dental a Castellar del Vallès?

  • Gálvez Dental, la seva clínica dental a Castellar del Vallès, està molt ben ubicada i té un fàcil accés des de qualsevol punt del municipi.
  • Gálvez Dental posa a disposició dels seus pacients diferents plans de finançament a mida per a tota la família, s’acaben les excuses, tots els tractaments poden pagar-se poc a poc!
  • El nostre horari és de 9 a 14 h. i de 15 a 20:30 h. de dilluns a divendres. Volem així, estar oberts per a qualsevol visita o informació que desitgi dels nostres professionals.
  • A més, hem incorporat un servei d’urgències dentals a Castellar del Vallès, amb el qual podrem atendre’l si té qualsevol urgència odontològica.
  • NO SOM FRANQUÍCIA, és per això que volem ser la seva clínica dental a Castellar del Vallès, perquè tenim el nostre propi criteri professional i aquest és tractar cada persona amb el respecte i afecte que es mereix.
Demana cita

    Necessites ajuda?